Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب‌الله زارع امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گرگان اظهار کرد: در سال زراعی گذشته ۱۸ هزار و ۵۶۵ هکتار از اراضی گندم دیم شهرستان بیمه شدند که بیشترین آن در شمال شهرستان واقع شده و به خاطر خشکسالی خسارت دیدند.
وی تصریح کرد: امسال حدود ۱۰۷ هزار و ۹۹۰ هکتار از اراضی زراعی شهرستان زیر کشت گندم رفته که از این میزان ۱۸ هزار هکتار آن که بیشتر در اراضی شمال واقع شده خسارت دیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارع تاکید کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان خردادماه مقدار ۱۶۰ هزار تن گندم تولید‌و به مراکز خرید تحویل شود که تاکنون مقدار ۸۵ هزار تن گندم به ۱۳ مرکز خرید تضمینی دولت تحویل شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گنبدکاووس در حوزه کشت جو خاطرنشان کرد: از سطح ۲۱ هزار و ۴۲۷ هکتار کشت جو مقدار ۱۶ هزار و ۵۱۴ هکتار آن برداشت شده و پیش‌بینی می‌شود ۲۱ هزار تن جو تولید شده بیشتر در واحدهای دامی و مراکز خرید خصوصی جو تحویل شود.

وی ادامه داد: از سطح ۶ هزار و ۲۵۱ هکتار اراضی شهرستان زیرکشت کلزا مقدار ۹ هزار تن تولید کلزا داشتیم و تحویل کارخانجات روغن‌کشی و بخش‌خصوصی شده است.
زارع گفت: پیش‌بینی می‌شود تا ۲۰ روز آینده از ۲۸۷ هکتار اراضی زیر کشت چغندرقند مقدار ۱۲ هزار تن و ۵۰۰ کیلوگرم از این محصول برداشت شود.

وی با بیان اینکه توسعه گلخانه‌ها یکی از برنامه‌های استراتژیک جهاد کشاورزی شهرستان است، بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۱۸ هکتار از اراضی شهرستان تبدیل به گلخانه‌های صیفی، سبزی و گیاهان زینتی و برخی از میوه‌ها شده و ۱۸ هکتار دیگر نیز در دست اجرا است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گنبدکاووس ابراز کرد: یکی از مشکلات حوزه جهاد کشاورزی بلاتکلیفی «سایت ۴۰ هکتاری خوجملی» بوده که در صورت تعیین تکلیف از سوی دادگستری و رفع مشکلات حقوقی به متقاضیان علاقمند برای فعالیت واگذار می‌شود.

وی افزود: حمله ملخ های مراکشی در سال‌های گذشته از دیگر مشکلات حوزه جهاد کشاورزی بوده و خوشبختانه در سال‌های اخیر در ۳۲ هزار هکتار از اراضی منطقه پایش و ردیابی انجام شده و در ۱۰ سال اخیر مبارزه با این ملخ از طریق سموم کشاورزی از ۱۵ هزار هکتار به یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار رسیده است.

زارع با اشاره به بیمه بیش از ۴۸ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان خاطرنشان کرد: در سال زراعی جدید ۴۸ هزار و ۵۷۸ هکتار از اراضی شهرستان بیمه شده که بیشترین سهم بیمه با سطح ۱۸ هزار و ۵۶۵ هکتار در مورد اراضی گندم دیم بوده که در شمال شهرستان است و به علت خشکسالی خسارت دیدند.

وی اظهار کرد: در حوزه توسعه گیاهان دارویی امسال ۳ هزار هکتار از اراضی به کشت زیره سبز اختصاص یافته که با پرداخت یارانه بذر و تسهیلات بانکی ۳۰ میلیارد ریال ارزش ریالی این تولید بوده است.

امسال کشت زیره در اراضی نواحی شمالی و مرزی گنبدکاووس و در قالب قرارداد به ۳ هزار و ۱۷۶ هکتار رسید که علاوه بر آن ۵۰۰ تا ۶۰۰ هکتار نیز بدون قرارداد توسط کشاورزان کشت شد.

سطح زیرکشت زیره امسال در مقایسه با سال قبل آن حدود ۳.۵ برابر افزایش دارد، میانگین برداشت زیره از هر هکتار بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ کیلوگرم است که پیش‌بینی می‌شود امسال حدود یک‌هزار و ۵۰۰ تن از این محصول برداشت شود.

قیمت توافقی و فعلی هر کیلوگرم زیره سبز حدود ۹۰۰ هزار ریال است که به احتمال زیاد این قیمت در روزهای آینده افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام/۲۳۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: حمله ملخ های مراکشی ه کشت زیره سبز جهاد کشاورزی شهرستان گنبدکاووس هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان پیش بینی می شود کشت زیره هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۱۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند

فرید قشلاقی در بازدید ازاجرای عملیات لوله گذاری در روستای قوبوز در مورد جزئیات این طرح،گفت: بر اساس این طرح مشارکتی، اراضی، محل انتقال آب، ایستگاه پمپاژ و خط انتقال آب به داخل مزرعه همگی مشخص بوده و در قالب یک بسته از سوی سرمایه گذار عملیاتی خواهد شد.

وی افزود: برداشت آب از سد سهند از پایین دست سد خواهد بود و این ۲۲۰۰ هکتار جزء فاز پنج سد سهند است.

وی همچنین نصب کنتور حجمی آب در اراضی را یادآوری و بر تشکیل تعاونی آب‌بران را مورد تاکید قرار داد و گفت: کشاورزان باید الگوی کشت را رعایت کنند در غیر این صورت با مشاهده محصول غیر الکوی کشت در مزارع برخورد خواهد شد

فرماندار هشترود به اهمیت اجرای پایاب سد سهند اشاره کرد و افزود: بهره برداری از فاز‌های این طرح به افزایش محصولات کشاورزی و رونق کشاورزی و اقتصادی منطقه منجر می‌شود

سد سهند دارای پنج فاز و در مجموع هفت هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی است که فقط در فاز یک آن به میزان ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار کار شده است

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • اعتبارنامه منتخبان مردم گلستان در مجلس صادر شد
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان